Gratis babybox met handige spullen of supermarktartikelen

Wil je een gratis babybox aanvragen? Je hebt de keuze uit een aantal verschillende babyboxen die je online kunt aanvragen, of waar je in de supermarkt gebruik van kunt maken. We geven je graag aan hoe je de gratis babybox kunt aanvragen, het is doorgaans voldoende om je adres op te geven, eventueel in combinatie met je emailadres. Je betaalt helemaal niets voor de gratis babybox, terwijl je aan de andere kant kunt rekenen op handige producten en een combinatie van bijvoorbeeld magazines als De Ouders van Nu of Jij en Je Kind.

Overzicht van gratis babyboxen

Uiteraard kun je op verschillende plaatsen een gratis babybox aanvragen, waarmee je zorgt voor handige producten waar je direct wat aan hebt. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de ZwangerKaDoos, de Gratis Blije Babydoos of de Kruidvat Babydoos. Er zijn wat dat betreft verschillende dozen beschikbaar, in België kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de Roze Doos België, terwijl je daarnaast ook gebruik kunt maken van de Babydump babydoos. Je kunt de babydozen gewoon gratis aanvragen, zodat je daar net na je zwangerschap direct gebruik van kunt maken.

Babybox bij de supermarkt

Daarnaast zijn er de laatste tijd een aantal babydozen in de supermarkt bijgekomen, het gaat dan bijvoorbeeld om de Jan Linder babydoos of de Plus Kiekeboe babydoos. Dit zijn babydozen waarin je een aantal producten uit de supermarkt vindt, zoals de voeding waarvan je gebruik kunt maken voor je kleine. Ook is er een C1000 gratis babydoos beschikbaar en kun je gebruik maken van de Zwangeragenda van de Jumbo. Deze kun je al tijdens je zwangerschap aanvragen, zodat je bijvoorbeeld handige tips kunt lezen voor het moment dat je zal bevallen en jullie een klein wondertje kunnen verwachten.

Hoe kan ik een gratis babybox aanvragen?

Het aanvragen van de gratis babybox werkt heel eenvoudig, je hoeft daarvoor alleen je adres en e-mailadres maar door te geven. Op deze manier kan de aanbieder je de gratis babybox toesturen en kan deze je online op de hoogte houden van nieuwe aanbiedingen. Het is bij een aantal van de aanbieders verplicht om de datum door te geven waarop je bent uitgerekend. Dat maakt het mogelijk om je tijdig van de babybox te voorzien, zodat je daar na de bevalling meteen gebruik van kunt maken. Je kunt je gratis babybox eenvoudig online aanvragen, zodat je de kosten net na de bevalling in ieder geval nog goed in de hand kunt houden.